Ambassadør_banner_FINAL

Vil du kæmpe for hjertet sammen med os?

Alle fortjener en FREMTID UDEN HJERTESYGDOM!

 

Derfor går verdens sejeste børn til kamp for hjertet. For det er deres fremtid, der er på spil. Men det kræver penge til forskning, hvis koden til en fremtid uden hjertesygdom skal knækkes.

Børnene har mærket alvoren helt tæt på – og det er ikke for børn!

Smilla har mistet sin farfar og faster til hjertesygdom. Brødrene Sigurd og Alfred Emil er begge født med en medfødt hjertefejl. Og Sofie har været vidne til sin hjertesyge lillesøsters kamp for livet.

De får en hjælpende hånd af Maria Lucia, Michael Laudrup og Thomas Evers Poulsen, der alle er ambassadører for Hjerteforeningen.

Sammen tager de sagen i egen hånd. De vil gøre en forskel – de vil have en fremtid uden hjertesygdom.

Men de kan ikke gøre det alene!

Hjælp børnene med at gøre en forskel – kæmp for hjertet!

Smilla og Thomas Evers Poulsen

Smilla er 9 år og kæmper for en fremtid uden hjertesygdom. Hun har selv mistet tætte familiemedlemmer til den alvorlige sygdom, og nu tager hun sagen i egen hånd.

Læs mere her

Sofie og Maria Lucia

Sofie er 6 år og kæmper for sin hjertesyge lillesøster. Sofies lillesøster, Freja, blev født med en sjælden hjertefejl, og det var hårdt for hele familien. Nu vil Sofie kæmpe for Frejas hjerte.

Læs mere her

Sigurd, Alfred Emil og Michael Laudrup

Hjertebrødrene Alfred Emil på 16 år og Sigurd på 13 år vil kæmpe for, at andre hjertebørn får de samme muligheder for at leve et godt liv på trods af hjertesygdom.

Læs mere her