Hjertegalla 2020
– Vi håber du vil se med

Lørdag den 22. august kommer til at stå som en af årets helt store dage i 2020 for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden. Hjertegalla er med flere måneders corona-forsinkelse klar på skærmen kl. 20:55 på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY.

Indsamlingsshowet til fordel for hjertesagen bliver den kendte blanding af personlige beretninger, interviews og musik fra en række kendte kunstnere. Undervejs kan du også deltage i en række lotterier med store præmier i form af fire biler fra Kia til en samlet værdi af over en million kroner.

Du kan bl.a. glæde dig til at opleve kendte danskere, som Bodil Jørgensen og Britt Bendixen fortælle om deres oplevelser med hjerte-sygdom inde på livet. Du kan høre mere om Hjerteforeningens livsvigtige indsatser og så kan du glæde dig til at høre musik fra kunstnere som Medina, Hanne Boel og NOAH.

Årets hjerteredder 2020 skal også kåres og i år står valget mellem Michaela, der reddede sin mor – Benjamin og Louise, der reddede Leif på åbent vand – samt de seks svømmeveninder, der reddede Berit en kold oktoberdag.

Årets værter er alle nye – men kendte ansigter - og vi er stolte af at kunne præsentere Michèle Bellaiche, Jes Doph-Petersen (udskifter Jesper Steinmetz) og Christian Degn i front for årets show.

1800x2400

Hjertegalla 2020 på TV 2 Charlie og TV 2 Play

Vi er så taknemlige for at TV 2 Charlie for 10. gang stiller deres kanal til rådighed for hele Danmarks hjertesag, når Hjertegalla ruller over skærmen lørdag d. 22. august kl. 20.55.

TV 2 Play er også i år gået med om hele Danmarks hjertesag – og for alle dem, der ikke har mulighed for at følge med på TV 2 Charlie, kan showet streames live på nettet.

Hvis man sidder på en computer, kan man gå ind på play.tv2.dk eller følge linkknappen herunder, der leder direkte ind til showet.

Fra mobile enheder skal man hente vores app til iPhone og iPad i Apple’s App Store, mens Android-enheder kan downloade TV 2 PLAY-app'en fra Android Play.