Hvad er Hjertegalla?

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 21. marts 2020.

Vi kæmper for det hjerte, der slår i os alle – for ingen skal stå alene, når lynet slår ned. Det er kernen i Hjerteforeningens eksistensgrundlag, og årets udgave af Hjertegalla sætter fokus på vores primære indsatsområder.

Det bliver forhåbentlig en aften i hjerternes tegn med den kendte blanding af personlige beretninger, underholdning, lotterier - samt kåringen af Årets Hjerteredder 2020.

_DSC5765

Hjertegalla 2020 på TV 2 Charlie og TV 2 Play

Vi er så taknemlige for at TV 2 Charlie for 9. gang stiller deres kanal til rådighed for hele Danmarks hjertesag, når Hjertegalla ruller over skærmen lørdag d. 21. marts kl. 20.55.

TV 2 Play er også i år gået med om hele Danmarks hjertesag – og for alle dem, der ikke har mulighed for at følge med på TV 2 Charlie, kan showet streames live på nettet.

Hvis man sidder på en computer, kan man gå ind på play.tv2.dk eller følge linkknappen herunder, der leder direkte ind til showet.

Fra mobile enheder skal man hente vores app til iPhone og iPad i Apple’s App Store, mens Android-enheder kan downloade TV 2 PLAY-app'en fra Android Play.