Ny_Website_banner_MHBF

Vær med og støt Hjertegalla 2021

I ugerne 7-10 op til Hjerteforeningens indsamlingsshow Hjertegalla den 13. marts 2021 på TV 2 Charlie, kan DU være med når vi sætter ekstra fokus på hjertesagen.

Læs hvordan du gør nedenfor - og så er du godt i gang. Vi hjælper dig hele vejen

1.

Tilmeld dig ved at oprette jeres indsamling. 

I opretter jeres indsamling ved at klikke på knappen i bunden der hedder ’Opret din indsamling’ - uanset om du er en virksomhed, forening, skoleklasse eller privatperson, kan du være med til at sprede budskabet om Hjertegalla og Hjerteforeningen.

Udfyld alle felterne – og fortæl os, hvem dit hjerte banker for og hvorfor. Når indsamlingen er oprettet, kan den nemt deles ved at vælge en platform øverst inde på jeres indsamling.

2.

Gå med dem du holder af mens i samler ind.

Det vigtigste er, at tage initiativ til at i uge 7-10 i 2021. Det er jeres netværk, der skal støtte jer – fx familie og venner eller det lokale erhvervsliv. I skal blot sprede budskabet og dele jeres indsamlingslink på jeres medier, så de kan gå ind og donere. De kan både donere enkelt beløb, eller blive sponsor og donere x antal kr. pr. km, i går.

Nedenfor finder I sponsortrappen som kan være behjælpelig for at vise virksomheden deres eksponeringsmuligheder, hvis de vil støtte.

3.

Vi kontakter jer inden for 24 timer.

Når I har oprettet jeres indsamling,  vil vi kontakte jer for at besvare eventuelle spørgsmål eller hjælpe jer godt i gang. Vi hjælper gerne med at gøre jeres aktiviteter synlige i jeres lokalområde – og har tilrettelagt materiale til jeres digitale medier, som kan hentes ved at trykke på knappen ’hent materiale’ nede i bunden. 

I bunden finder du også en oversigt, over hvad vi tilbyder, fx kan du blive vist på skærmen til Hjertegalla hvis du samler minimum 6000 kr. ind -  Klik på knappen 'Det tilbyder vi' og læs mere om Hjertegalla, Hjerteforeningen og hvad din indsats betyder - samt se indsamlings-oversigten.

4.

Behovet har aldrig været større.

Der har aldrig været større behov for aktiviteter og oplevelser end i denne vinter, hvor COVID-19 snart har spændt ben i et år. Vi har stadig brug for motion, frisk luft og et afbræk i hverdagen - og det er sundt for hjertet og hjernen med en daglig gåtur - bare 30 minutters daglig fysisk aktivitet kan mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme med 30%.

Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og opfordrer jer alle til at gøre det samme, når I skal ud at gå.

Vi kan ikke gøre det uden dig.

Din indsats betyder, at vores budskab om Hjerteforeningens livsvigtige investeringer i hjerteforskning og forebyggelse af hjertesygdomme når ud til flere – derfor vil vi også SÅ gerne følge med.

Brug hashtaggene #mithjertebankerfor #hjertegalla2021 og tag os gerne @hjerteforeningen.

Indsamlinger 2021

Hjertesagen

Jeg samler ind til hjertesagen for at støtte alle de...

Indsamling til Hjerteforeningen

Jeg samler ind til hjertesagen for at støtte alle de...

Mit hjerte banker for dem, der ligesom mig, har haft hjertestop. ❤️

Der er ingen der ved hvem og hvornår det rammer....

Vores hjerte banker for Anna - født med en hjertesygdom

Vi samler ind til Hjerteforeningen for at støtte de forskere,...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
shaagensen@hjerteforeningen / +45 30 66 81 73